Posh- Spice i retten

LONDON: Victoria Beckham vitnet i går i rettssaken mot mannen som er tiltalt for å ha stjålet popstjernens designerkofferter. Da Posh-Spice i fjor vår var på vei hjem fra Miami, forsvant bagasje til en verdi av 15000 kroner.

Superstjernas fire Louis Vuitton-kofferter som var sendt fra Heathrow flyplass i London til Manchester inneholdt designerklær og mer personlige gjenstander som en bok med Brooklyns hårlokk og et fotografi.

Victoria Beckham fortalte i retten i går at de bortkomne gjenstandene var hennes personlige skatter.

20 år gamle Mark Oliver er tiltalt for tyveri og salg av tyvgods. På et tidspunkt kontaktet Oliver Victoria Beckham via venner av popstjernen, og opplyste han hadde funnet en del av tingene hennes.

-Jeg ringte og takket ham for at jeg hadde fått igjen noen av eiendelene mine. Men jeg ga klart uttrykk for at jeg gjerne ville ha igjen resten av sakene mine hvis han visste hvor de var, fortalte popstjernen i retten.

I de eksklusive koffertene var det meste av designertøyet til den motebevisste fru Beckham. I tillegg var det mer private ting som fotografiet av sønnen Brooklyn, David og henne selv med fotballektemannens påskrift. Spice Girls-stjerna skal ha vært desperat etter å få tilbake bildet der David hadde skrevet «Happy Valentines Day» og «Me and Daddy».

Politiet fant seinere klærne til Posh hjemme hos foreldrene til Mark Oliver, og i hans søsters garderobe.

Rettssaken er ventet å vare i tre dager. Tiltalte nekter all skyld.

<B>I VITNEBOKSEN:</B>Victoria Beckham vitnet i går mot mannen som er tiltalt for tyveriet av bagasjen hennes i fjor.