Posh betaler skolepenger for niesen

Selv om ungene bare er et år gamle, planlegger Victoria Beckham at hennes og søsteras barn skal gå på samme privatskole. Posh Spice vil plukke opp regningen.

Victoria kjøpte nylig et hus til over 6 millioner kroner til lillesøsta Louise. Ryktene skal ha det til at hun også sponset en puppeforstørrelse til 23-åringen. Nå har Posh tatt på seg spanderbuksene igjen, og sponser skolepenger til søsteras datter Liberty.

Men siden vesle Liberty bare er drøye året slipper den rike tanta å sende sjekken med en gang. Victoria vil at søskenbarna Liberty og Brooklyn skal gå på samme skole når den tid kommer, og har allerede lagt inn søknader for dem begge ved hele fem privatskoler i nærheten av Hertfordshire.

En venn av familien har ifølge avisa The Mirror uttalt:

- Søstrene Victoria og Louise har et ekstremt nært forhold. Victoria ønsker at barna deres skal oppleve noe liknende ved å gå på samme barnehage og skole.

Semesteravgiften ved privatskolene er rundt 25,000 kroner. Men utgiftene knekker neppe Spice Girls-stjerna. Hun er god for 325 millioner kroner, mens ektemannen David Beckham har 65 millioner på konto.

Fest: Victoria Beckham tok med søsteren Louise på femårsfesten for musikkanalen VH1.