Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Posh dropper popkarrieren

Satser på design.

(Dagbladet.no): Victora «Posh Spice» Beckham sliter med solokarrieren etter suksessen Spice Girls. Nå har fru Beckham tatt til fornuft: Sanger og popstjerne er lite lurt når du ikke kan synge.

- Jeg tror det blir vanskelig å fortsett musikk-karrieren. Industrien er ikke det den var. Jeg vet at jeg ikke er den beste sangeren i verden, sier hun ifølge nyhetsnettstedet Ananova.com.

Mote, derimot, har dama peiling på, og det er den karrieren hun har lyst til å satse på.

- Det kommer naturlig for meg, sier Beckham som sier at hun nå vil bli klesdesigner ved siden av jobben med mann og barn i Spania.

Dagbladet gav Victoria Beckham-skiva «VB» en toer da den kom ut i 2001.

- Det forhindrer ikke at det er potensielle singlehits her - «Not Such an Innocent Girl» og «Like That» , for eksempel - men det avhenger i så fall av at folka rundt Posh klarer den formidable utfordringen det er å definere ei slags målgruppe og deretter få den til å bry seg. Lykke til, skrev Sven Ove Bakke.

Siden dengang har hun fått fyken fra plateselskapet Telstar, og fjorårets singel nådde bare tredjeplass på listen til tross for tung markedsføring, skriver Ananova.

DESIGN:</B> Posh er kanskje en bedre motedesigner enn sanger?
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media