Posh-erstatning

Posh risikerer å bli dømt for ærekrenkelse og få feite erstatningkrav.

Victoria gikk som kjent amok da hun fant ut at butikker solgte falske David-autografer.

Det skulle hun ikke ha gjort, fordi autografene til ektemannen var helt ekte.

Feite erstatningskrav

Tre dommere fra britiske Court of Appeal har gitt klarsignal til vidre rettslig behandling av det som kalles Victorias «uhøflige og høylydte utbrudd», melder Ananova.

En familiedrevet butikk krever 500 000 pund i erstatning fra eks-Posh.

Selskapet GT's Recollections hevder de tapte stort etter Vicotorias påstander i kjøpesenteret Bluewater i Kent.

De mener salget dalte dramatisk etter all publisiteten i pressen, og sladderet som fulgte.

- Uhøflig og høylydt med vilje

I en høring forrige måned orienterte James Price, butikkeiernes advokat om hendelsen. Han sier Victoria ropte ut foran to butikkansatte og minst tre kunder i mars i fjor. Butikken ligger i et kjøpesenter med kort vei til andre kunder og butikker.

- Disse uttalelsene var uhøflige, urettferdige og høylydte, som for å dra til seg oppmerksomheten til andre. Når man sier slike ting som superkjendis på en offentlig plass er det som å starte en storbrann, sier advokaten.

Saken gikk videre til Appeal Court etter at dommer John Previte i første instans avviste den. Han argumenterte med at man ikke kunne forvente at Victoria skulle kunne forutse at kommentarene skulle gå videre og komme ut i media.

<B>HAR RÅD TIL Å PUNGE UT:</B> Om eks-Posh må betale erstatning, er ikke pengene noe problem. Selv om platekarrieren er avsluttet, har hun full sparegris. Her tjener hun penger på å reklamere for potetgull. Hennes favorittmat.
<B>- MÅTTE DU SKRIVE EKTE AUOGRAFER?</B> Victoria Beckham prøver å gjøre sitt beste for å beskytte ektemannens navnetrekk.