Posh gravid - og David skal designe klær

LONDON (Dagbladet): David og Victoria Beckham venter barn nummer to i september. - Fantastisk, synes Posh og Becks.

Hva skal barnet hete?

Det er hektiske tider for fotballstjerna David Beckham og popfruen, også kjent som Posh-Spice. Victoria har ny singel ute på markedet i disse dager, og i går gjorde hun og ektemannen det kjent at de venter sitt barn nummer to.

- Brooklyn gleder seg til å få en liten søster eller bror, het det i en pressemelding fra de vordende foreldre.

Brooklyn fyller tre år i mars, og han fikk sitt navn etter stedet der han ble unnfanget. Britiske medier er allerede i gang med spekulasjoner om hva som vil bli den nye babyens navn. Kanskje blir navnet Paris, for der var nemlig David og Victoria 2. januar.

Før den nye babyen melder sin ankomst i september, skal pappa David avslutte sesongen i Manchester United. Han har også en viktig oppgave som Englands landslagskaptein under VM i fotball i juni.

Gutteklær

Beckham har dessuten inngått en ny kontrakt som vil bringe ballkunstneren inn på nye arenaer. Han har nemlig signert med motebransjen, for butikkjeden Marks & Spencer. Fotballstjerna skal være med på å designe klær for gutter i alderen 6- 14 år.

David Beckham er kjent som en ivrig moteløve. Han blir stadig sett på byen, sammen med like klesglade fru Victoria, i utstyr fra toppdesignere som Gucci og Prada.

En kolleksjon bukser, gensere og tilbehør for gutter skal prydes med Davids bilde og signatur. Han skal også være med på å skape klærne sammen med Marks & Spencers designere.

Gull verdt

- Jeg ble svært glad da Marks & Spencer tilbød meg muligheten til aktivt å være med på å designe klær for gutter, sier Beckham til pressen.

Marks & Spencer er en velkjent forretning for norske London-shoppere. Butikkjeden har imidlertid slitt med bunnlinja de siste åra. Fotballheltens signatur kan bli gull verdt.

- David Beckham er det perfekte ikonet for våre gutteklær. Ikke bare fordi han er en sportshelt, men også fordi han er et moteikon og et forbilde, sier direktør Michele Jobling.

For den alminnelige mor og far kan det være en god trøst at kleskjeden har en mer human prislinje enn den herr og fru Beckham fører for sitt eget avkom. Lille Brooklyn er observert både i Burberry-ruter og i T-skjorte fra Louis Vuitton. Nå kan vi også vente å få se det siste innen svangerskapsmote, ettersom magen til Victoria vokser.

LYKKELIGE: Ekteparet Beckham har nesten kongelig status i Storbritannia. Nå blir Brooklyn storebror.