Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Posh i barnekrangel med Tony Blair

Tony Blair kritiserte pressen for å ta bilder av sønnen hans. Det synes Victoria Beckham er dumt. - Min sønn har det verre enn din sønn, er hennes kommentar til Blair.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Victoria Beckham er på hugget for tida. Bare dager etter at hun avslørte at ektemannen David Beckham går rundt på kjøkkenet og synger «Jeg er et homse-ikon», skjeller hun ut statsminister Tony Blair. Victoria Beckham mener nemlig at tilstandene rundt hennes sønn, Brooklyn, er langt verre enn for statsministerens sønn, Leo.

Bakgrunnen for hennes opprivende utspill er at Tony Blair har reagert på at pressen tok bilder av Leo. Blair har prøvd å stoppe bildene fra å bli publisert.

- Han synes bare det er dumt nå som det er skjedd med ham. Men slikt har pågått i flere år. Alt han gjør på bildet, er å gå inn i kirka til barnets dåp. Min sønn er avbildet naken på forsiden av en avis, sier hun til bladet Heat.

- Du kan tenke deg hvordan jeg føler det når Blair klager.

Statsminister Tony Blair ønsket ikke å kommentere anklagene.

POSH OG BROOKLYN: - Min sønn har det verre enn din sønn, sier Posh.
TONY OG LEO: Statsministeren ønsker ikke kommentere saken.