Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Posh og Becks med bok

LONDON (Dagbladet): David og Victoria Beckham inngikk i går forlik med forfatter Andrew Morton, som neste måned er klar med den uautoriserte biografien om kjendisparet. Ektefellene tar nå pennen fatt sjøl, og skal i løpet av høsten være på markedet med sin egen bok.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

David og Victoria Beckham har droppet forsøket på å stoppe kjendisforfatter Andrew Mortons biografi om deres liv. Det ble i går kjent at ekteparet har inngått forlik med forfatteren som har gjort det til et godt levebrød å skrive kjendisers livshistorie. Andrew Morton ble verdenskjent da han skrev boka om avdøde prinsesse Diana, «Diana. Hennes sanne historie». Det var også han som skrev «Ærlig talt», boka som fortalte Monica Lewinskys historie etter hennes forhold til president Bill Clinton.

Utro livvakt

David og Victoria truet tidligere i sommer med å gå rettens vei for å stoppe deler av Mortons bok. Det dreide seg spesielt om opplysninger forfatteren har hentet inn fra Mark Niblett, en av superstjernenes tidligere livvakter. Niblett ble i sommer arrestert mistenkt for å ha kommet med drapstrusler mot Posh og fotballektemannen David.

Skriver sjøl

Detaljene rundt forliksavtalen er blitt offentliggjort, men det er på det rene at den tidligere livvakta ikke kan avsløre ytterligere detaljer om paret eller deres sønn Brooklyn.

Andrew Morton er fornøyd med forliket. Og nå planlegger fotballstjernen og popdronninga å skrive sin egen bok. Det er foreløpig uklart hvem som skal føre den i pennen, men årets vinner under juletreet skal være på markedet i løpet av høsten.

EGEN BOK: David og Victoria Beckham vil skrive bok om seg selv.