Posh på nett

Victoria Beckham lanserte tirsdag den nye hjemmesida si. I den anledning møtte hun fansen til nettmøte.

Victoria «Posh Spice» Beckhams nye hjemmeside er herved lansert. Victoria skal selv ha vært involvert i utformingen, som er en fantasiversjon av hennes og mannen David Beckhams hjem. På nettsida kan du blant annet få en virtuell rundtur på «Beckingham Palace», melder nyhetsbyrået Ananova.

Ivrige tilhengere hadde på forhånd blitt invitert til å sende inn spørsmål til fru Beckham, og ved lanseringen tirsdag ettermiddag besvarte hun dem under et nettmøte.

Hva svarte Posh?

Victoria Beckham kunne blant annet berike fansen om sitt kommende album og hennes planer om familieforøkelse. I den forbindelse sa Posh at hun gjerne ville ha flere barn, men at hun ikke var klar helt klar ennå.

Krydderpiken kunne videre bringe siste nytt om husstandens to rottweilere, blant annet at de heter Puffy og Snoop. Posh kunne også meddele at hun er inspirert av de andre Spice-jentenes angivelige suksess.

- Det er flott å kunne lene seg tilbake og se hva de har gjort, og forhåpentligvis plukke opp et par tips, skrev hun på nettsida.

Det kan forøvrig være nyttig å ta lærdom fra de øvrige krydderjentene. Foruten Mel C har ingen av dem hatt videre suksess på egen hånd, og seinest i går meldte BBC at Mel B forlot plateselskapet Virgin etter at solokarrieren ikke tok den retning noen av dem ønsket.

PÅ NETT: Victoria Beckham har lansert sin nye hjemmeside.