Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Posh siste Spice-jente ut

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Victoria Beckham er den siste av Spice Girls-jentene som går solo. Hun må slåss mot kollega Mel C - som topper den britiske singellista denne uka med «I Turn To You».

Melanie «Sporty Spice» Chisholm har gjort det skarpest av krydderjentene. Hennes album «Northern Star» er både en kritiker- og salgssuksess.

Først ut var Geri Halliwell, etter at hun brøt med supergruppa like før Oslo-konserten i 1998. Soloalbumet «Schizophonic», som kom i fjor, har gjort det bra på salgslistene i Storbritannia. Utenfor hjemlandet går det tregere.

Mel B, «Scary Spice», spilte i fjor inn to singler med Missy Elliot, coverversjoner av Cameos «Word Up» og «I Want You Back». I høst promoterer hun singelen «Tell me», og i oktober kommer albumet «Hot».

Emma Bunton, «Baby Spice», valgte også en coverlåt da hun ville prøve seg på egne bein. Hennes versjon av Edie Brickell and the New Bohemians hit «What I Am» gikk til andreplass på den engelske lista - slått av Geri Halliwells «Lift Me Up».

Spice-jentene benekter at soloframstøtene betyr slutten på bandet. I november slipper de sitt tredje album etter pengemaskinene «Spice» og «Spiceworld».