Posies Acoustic.

Var du en av dem som gråt da The Posies ble oppløst? Ikke fortvil! På søndag kommer Ken Stringfellow og Jon Auer til Oslo for å trøste deg.

Ken Stringfellow og Jon Auer var hovedpersonene i The Posies og de eneste som var med hele veien fra 1988. Nå er duoen gjenforent i Posies Acoustic. Gjennom rockete pop med snev av grunge skapte The Posies gode melodier til underfundige tekster. Låter du ble gående å synge på uten å bli lei. For eksempel Dream all Day, Flavour of the Month, Solar Sister, Ontario og Farewell Typewriter. The Posies blandet det bråkete med det stillferdige, det rå med det pene og gjorde stor suksess. Platene Frosting on the Beater, Amazing Disgrace og Dear 23 (Geffen) er blant de mest kjente.

På søndag 12.november er Stringfellow og Auer å høre på So What!. Kanskje blir det felt noen gjennsynstårer? Det blir ihvertfall spennende å høre dem spille akustisk etter så mange år med bråke-pop. Også kan vi glede oss til konsert-plata In Case You Didn`t Feel Like Plugging In, som slippes i Norge i disse dager.