Postmann Pat blir spill

Vår favorittpostmann får også sitt eget spill.

I dag kom nyheten om at nittitallshelten Postmann Pat ikke bare vil bli mulig å møte i Barne-TV, men også i dataspillenes verden.

Den enormt suksessfulle engelske serien blir nemlig å se på TV-skjermene over hele Europa i 2005, med splitter nye episoder. I den forbindelse vil han også gjøre sin første spillopptreden. Postmann Pat hadde riktignok et par arkadespill ute i tidsrommet mellom 1988 og 1992, men de er det neppe noen av dagens yngste som har vært bort

Til PC og GBA

Spillet vil gå ut på det samme som vi kjenner fra TV-serien. Sammen med sin svarte og hvite katt, Miss, må du ikke bare levere posten til innbyggerne i Greendale, men også være hyggelig mot og hjelpe de velkjente figurene.

- Postmann Pat er en så elskelig figur, som allerede har slått an blant de yngste. Vi ser fram mot å overføre hans univers over til et PC og GameBoy Advance-format, forteller Henrik Mathiasen i det danske spillfirmat K.E. Media i en pressemelding.

Kommer neste vår

Det er Game Factory, en underdivisjon av K.E. Media, som har inngått en avtale med engelske Entertainment Rights om utgivelsen av spillet, som er planlagt å komme til våren 2005.

Mens du venter, så kan du jo hjelpe Postmann Pat levere posten sin i dette flashspillet fra BBC.

SPILL:</B> Postmannen Pat og hans katt Miss blir nå også spill.