Potter-stjerne usikker på skuespillerframtida

Emma Watson (19) mangler lidenskapen.

POTTE(R) SUR: Emma Watson er sliten etter ni år med Harry Potter-filming. Foto: REUTERS
POTTE(R) SUR: Emma Watson er sliten etter ni år med Harry Potter-filming. Foto: REUTERSVis mer

||| LONDON (Dagbladet.no): Hun har spilt Harry Potters venninne Hermine Grang (Hermione Granger på originalspråket) i alle de fem hittil utgitte filmene.

I juli kommer den sjette, «Harry Potter og Halvblodsprinsen», samtidig som innspillingen av den siste — «Harry Potter og dødstalismanene» — er i full gang. Denne skal deles opp i to utgivelser.

Watson var bare 11 år da hun møtte i filmstudioet til første Potter-filming i 2000. Nå sier hun at hun mangler «den brennende lidenskapen», melder Daily Mail. Ifølge et intervju med det amerikanske magasinet Teen Vogue, er hun usikker på når hun kommer tilbake til lerretet — om hun i det hele tatt gjør det.

— Inntil noe dukker opp som jeg føler like sterkt for som jeg gjorde med Hermine — det var som om jeg følte det gjaldt liv eller død — så kommer jeg ikke til å ta en rolle igjen, avslører Watson, som innrømmer at stresset med innspillingen nå begynner å ta på.

— Jeg har på meg pysjamasbuksa når jeg ankommer filmsettet. Jeg ruller ut av senga, tar på meg en hettegenser og et par støvletter, sier hun.

— Jeg tror aldri jeg har vært så sliten som nå i hele mitt liv.