Praktbok om Diana

Nå kommer boken om Dianas forhold til moter og klær. Prinsessen av Wales var verdens mest fotograferte kvinne, og var et motebilde for kvinner over hele kloden.

Interessen for Diana, prinsessen av Wales, har ikke blitt mindre etter hennes brå død 31. august i fjor, og en rekke bøker om 'Englands rose' er kommet og vil komme ut.

Første motebok

Boken Moteprinsessen Diana er imidlertid den første utgivelsen som kun konsentrerer seg om å vise og kommentere et utvalg av hennes utallige antrekk, deriblant flere av dem som ble solgt på veldedighetsauksjonen hos Christie's i New York i 1997. Gjennom fotografen Tim Grahams talende bilder og motejournalisten Tamsin Blanchards kommenterende tekst, formidles historien om den sjenerte og usikre tenåringspiken som etter hvert utviklet seg til å bli et moteforbilde for kvinner verden over.

Diana, prinsessen av Wales, var verdens mest fotograferte kvinne. Alt ved hennes liv og utseende ble studert og kommentert - ikke minst klærne. Motemagasiner og ukeblader visste at med Di på forsiden var suksessen sikret.

STILIG: Diana i en av sine mange smakfulle og elegante kjoler.