«Maskorama» sesong tre:

Premieredatoen er avslørt

Ventetida er snart over for dem som har gledet seg til mer gjettelek på NRK.

SNART PREMIERE: Tredje sesong av «Maskorama» blir å se på NRK om ikke lenge. Foto: Fredrik Arff
SNART PREMIERE: Tredje sesong av «Maskorama» blir å se på NRK om ikke lenge. Foto: Fredrik Arff Vis mer
Publisert

Tredje sesong av NRK-suksessen «Maskorama» er tilbake på skjermen lørdag 15. oktober, bekrefter presseansvarlig Tonje Bergmo til Dagbladet.

- Årets «Maskorama» blir supergøy! Seerne våre kan glede seg til åtte veldig detaljrike kostymer og en heltent gjeng med hemmelighetsfulle kjendiser. Ellers blir det gjensyn med Silje og panelet - og noen helt nye bekjentskaper, sier prosjektsjef Jan Egil Ådland i NRK.

I juli fikk Dagbladet bekreftet at Silje Nordnes (37) tar en tredje runde som «Maskorama»-programleder denne høsten. Detektivpanelet bestående av Marion Ravn (38), Nicolay Ramm (33) og Jan Thomas (55) blir også å se i den kommende sesongen.

BRÅK: Det ble bråk da Marcus og Martinus vant den svenske utgaven av «Maskorama». Video: Rødt Kort. Vis mer

Lover ny vri

Produksjonen kunne også avsløre at de har en overraskelse på lur.

- Det er det samme herlige og dedikerte detektivpanelet som i de to foregående sesongene, men jeg kan også røpe at det her blir en liten vri. Mer kan jeg ikke si, for i «Maskorama» holder vi hardt på hemmelighetene, uttalte Bergmo den gang.

Også i år er det den svensk-norske designeren Kjell Nordström (59), tidligere kjent som Baron von Bulldog, som står bak kjendisenes imponerende masker og kostymer.

- Det er Kjell Nordström som lager de fantastiske kostymene også i denne sesongen av «Maskorama», og i år vil han nok forsøke å overgå seg selv, sa Bergmo til Dagbladet i juli.

SMART: Didrik Solli-Tangen vant Maskorama. Her avslører han hvordan han har lurt mange underveis i programmet. Video: Morken/Helseth. Vis mer

Detektivenes favoritter

En ny «Maskorama»-sesong betyr nye kostymer - og nye kjendiser som gjemmer seg inni dem. Men hvem håper «Maskorama»-profilene selv å se i full vigør på scenen i neste sesong?

- Det hadde vært gøy med Åse Kleveland, Dagfinn Lyngbø eller Kjetil Rekdal, sa detektiv Nicolay Ramm til Dagbladet tidligere i sommer.

Jan Thomas holdt også en knapp på artistlegenden og tidligere kulturminister Åse Kleveland.

- Alexander Rybak hadde vært magisk, og Carola hadde selvfølgelig vært en drøm. I tillegg hadde det vært kjempestas med Hanne Krogh, Elisabeth Andreassen eller Åse Kleveland. Wenche Myhre hadde også vært helt rått, sa kjendisfrisøren til Dagbladet.

- På den yngre siden kanskje Astrid S eller Carina Dahl, la han til.

Maskorama Les alle sakene her Foto: NRK

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer