Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Presidentkandidat Jeb Bush elsker «Lilyhammer»

- Skulle ønske det kom en ny sesong.

KAN BLI NESTE PRESIDENT I USA: Som sønn av en tidligere president, og bror av en annen, kan Jeb Bush bli den tredje i nær familie som flytter inn i presidentboligen «det hvite hus» i Washington. Foto: AP / NTB Scanpix
KAN BLI NESTE PRESIDENT I USA: Som sønn av en tidligere president, og bror av en annen, kan Jeb Bush bli den tredje i nær familie som flytter inn i presidentboligen «det hvite hus» i Washington. Foto: AP / NTB Scanpix Vis mer

Bush-familiens presidentkandidat til det amerikanske valget i 2016, Jeb Bush, innrømmer i et intervju med People Magazine, hva som er hans «guilty pleasure», hemmelige favoritt, på tv.

- Jeg elsker «Lilyhammer» på Netflix - skulle ønske det kom en ny sesong, svarer broren til tidligere president George W. Bush.

Magasinet stilte de mest fremtredende kandidatene de samme spørsmålene om hverdagslige ting, som hva de spiste til frokost i intervjuet som ble publisert på nett igår kveld norsk tid.

- Jeg spiser en banan og en kopp kaffe, kunne kandidat Bush fortelle.

Bush kunne også avsløre at ombord i kampanjebussen går det i mandler og tørket kalkun, «Turkey Jerkey», og at barnebarna hans kaller ham «Gampy».

Bush og Chris Christie fra New Jersey, hans republikanske partifelle i tidligere hardt vær, var de eneste av kandidatene som ikke spiste egg, i en eller annen form, til frokost.

Hillary Clinton, som ligger godt an i valgkampen, svarte at hennes favoritt på tv var «Madam Secretary», en serie ganske tett opptil virkeligheten for presidentkandidaten som tidligere har vært utenriksminister under president Obama.

Den omstridte forretningsmannen, tv-personligheten og presidentkandidaten Donald Trump, foretrakk godt stekte speilegg med bacon til frokost, hvis han rakk det. På tv ville han se seg selv på Saturday Night Live som sin «guilty pleasure».

I Juli i år bekreftet Steven van Sandt at det ikke blir noen ny sesong av serien «Lilyhammer». Steinar Sagen, som spiller taxisjåfør Rune Lien i serien, sa i etterkant av nyheten at han synes det er synd at det ikke blir noe mer, og foreslo en «spin-off», oppfølger-serie, om sin egen rollefigur Rune Lien.

- Serien har på sett og vis satt Norge og Lillehammer på kartet. Det er flere historier igjen, men livet går videre uten «Lilyhammer» òg, sa Sagen til Dagbladet i juli.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media