Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Prest sladrer om Michael Jackson

En prest Lisa Marie Presley har betrodd seg til, uttaler at årsaken til bruddet med Michael Jackson var at Lisa Marie fant videoer og blader på soverommet hans.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Funnene overbeviste meg om at historien om at han er seksuelt fiksert på små gutter er sann, skal Elvis' datter ha uttalt til National Enquirer. Det er svenske Aftonbladet som siterer USAs største sladreblad, som igjen siterer en baptistpastor med et spesielt forhold til taushetsplikten.

Men Rick Stanley har sine grunner. Han sier han fikk sjokk da han så bilder av Michael og Lisa Marie sammen med hennes to barn i Afrika, og at hensynet til Elvis' barnebarn er årsaken til at han bryter tausheten. Han skal ha snakket med Lisa Marie i ti timer i 1996, på oppfordring fra hennes mor Priscilla. Fra møtet avslører han også at Lisa Marie giftet seg med Michael for å hjelpe ham mot anklagene om hans påståtte hang til smågutter, og at hun aldri hadde sex med Michael.

Stanley har forsøkt å snakke med både Priscilla og Lisa Marie etter gjenforeningen med Jackson, men han skal da ha fått beskjed om å «dra dit pepper'n gror».

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!