Prince truer Christer Falck med advokater

Vil stoppe hyllestplate.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): - Jeg føler meg litt sånn som han som har kjøpt en fantastisk fin gave til kjæresten sin. Også kommer den i retur, sier Christer Falck til Dagbladet.no.

Falck har i lang tid arbeidet med å få til en boks med fem cd\'er i forbindelse med artistens 50-årsdag i juni. Disse består av låter innspilt av 81 norske artister.

Problemet er at Prince muligens ikke vil hylles. I hvert fall har musikkforlaget hans, via Tono, gitt beskjed om at advokatene hans vil stoppe plata om den utgis, skriver VG.

En ren hyllest

Ifølge Falck kom avslaget med begrunnelsen at Prince ikke tillater «uautorisert arrangement» av låtene hans.

- Jeg forstår ikke hva som legges i dette begrepet. Ethvert arrangement som viker fra originalen vil jo være uautorisert. Jeg satser på at folka rundt Prince har misforstått, og at de ikke har fått med seg at dette er en hyllestplate, sier Falck.

Han sier han hadde forstått avslaget om coverversjonene hadde vært av det bisarre slaget.

- Det hadde vært noe annet om vi hadde byttet ut tekstene - for eksempel fra å handle om Gud til å handle om Satan. Men noe slikt har vi selvfølgelig ikke gjort.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer