Prince vil ha penger

Prince krever at Christer Falck stopper salget av Prince-hyllesten «Shockadelica», samt betaler erstatning for det som har blitt solgt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): - De vil at vi skal stoppe utgivelsen umiddelbart, at vi skal bli enige om en erstatning og at vi skal betale tilbake det vi har tjent på utgivelsen. Det er for øvrig ingenting, ettersom vi går omtrent i null dersom vi selger ut opplaget på 5000, sier Christer Falcks kompanjong i C+C Records, Frode Da Costa Lia, til VG.

Prince-hyllesten «Shockadelica» kom i butikkene i forrige uke, på tross av at Prince tidligere har varslet søksmål. Etter flere henvendelser til Prince-apparatet, hørte derimot ikke C+C Records noe mer, og valgte derfor å slippe utgivelsen der 81 norske artister covrer Prince.

Plateselskapet har fortsatt ikke hørt noe fra Prince. Det er nettbutikken Phonophile som har fått et krav fra Universal Music Publishing, hvor det kreves at salget stoppes umiddelbart.

Frode Da Costa Lia hevder på sin side at C+ C Records fikk en tidlig tillatelse fra Universal Music Publishing, der det ble påpekt at de ikke kunne stoppe en slik coverplate.

<strong>SINT:</strong> Prince har hisset seg opp over Christer Falcks hyllestplate. Foto: Promo
SINT: Prince har hisset seg opp over Christer Falcks hyllestplate. Foto: Promo Vis mer
Prince vil ha penger

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer