Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Prins Edward: - Vi er ikke dumme

Den engelske prins Edward er lei av at det britiske kongehuset blir sett på som hjernedøde. Nå ønsker dronning Elizabeths yngste sønn å bli tatt på alvor - som tv-produsent.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Prins Edward klager over at britene lever i troen om at kongefamiliens medlemmer er dumme. Dette mener prins Edward rammer ham som tv-produsent, skriver BBC i sin web-utgave i dag.

- Hvis du har en fin tittel i England, tror folk automatisk at du ikke har noen hjerne. Dermed er det ikke mulig for deg å starte en annen karriere. Du blir kun sett på som en person med tittel, sier prinsen.

Han viser til USA, hvor befolkningen visstnok har en helt annen innstilling: Amerikanerne klarer nemlig å skille mellom prinsen Edward og tv-produsenten Edward.

- Har sine fordeler

Alle er imidlertid ikke enige med prins Edward:

- Jeg tror nok at Edward har enkelte fordeler ved at han er prins. Bare tenk på alle de gode kontaktene han har, sier William Grant, produsent i firmaet Crown and Country.

Edward selv er helt uenig i Grants påstander. Likefullt jobber han nå med en serie om Windsor Castle...

VÅKNE: Prins Edward er lei av at folk tror familien hans er dum.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!