Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Prins Harrys eks kan få rolle i «Downton Abbey»

Spås en lysende skuespillerkarriere i Storbritannia.

POPULÆR EKS: Ekskjæresten til prins Harry, Cressida Bonas, spås en lysende skuespillerkarriere i britiske medier. Nå kan hun være aktuell for suksesserien «Downton Abbey». Foto: Stella Pictures
POPULÆR EKS: Ekskjæresten til prins Harry, Cressida Bonas, spås en lysende skuespillerkarriere i britiske medier. Nå kan hun være aktuell for suksesserien «Downton Abbey». Foto: Stella Pictures Vis mer

(Dagbladet): Hun er mest kjent for sin romanse til Storbritannias prins Harry (30), fem år yngre Cressida Bonas.

Forholdet, som varte i nesten to år, fikk naturlig nok mye oppmerksomhet og sladrepressen fulgte paret tett.

I mars i fjor gikk det populære paret imidlertid hvert til sitt. Da Bonas denne uka havnet i medienes interesse på ny, skyldes det noe helt annet enn hennes kongelige ekskjæreste.

Populær serie Det spekuleres nemlig i om 25-åringen skal bli en del av rollelista til suksesserien «Downton Abbey».

Periodedramaserien, som til nå er på totalt fem sesonger, har oppnådd stor popularitet over hele verden og vises i 100 land.

Ifølge britiske medier, deriblant Daily Mail, skal 25-åringen ha vært i kontakt med skaperen av serien, Julian Fellowes.

Fra før er Bonas spådd en lysende skuespillerkarriere. Nylig ble det kjent at hun medvirker i dramafilmen «Tulip Fever», med selskap av stjerner som Dame Judi Dench og Cara Delevingne.

Hva slags «Downton Abbey»-rolle prinseeksen eventuelt er aktuell for, er foreløpig ikke kjent.

Nylig ble det kjent at suksesserien kan bli film.