Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Prins William rocka med Bon Jovi og Taylor Swift

Mens Kate måtte bli hjemme med parets sønn.

(Dagbladet): I forbindelse med en veldedighetsgalla på Kensington Palace i London i går, slo prins William seg løs på scenen i selskap med superstjernene Taylor Swift og Bon Jovi.

Da 80-tallsrockeren Bon Jovi, som var en av artistene som optrådte på arrangementet, ville ha prinsen opp på scenen for å fremføre en duett, insisterte prins William på at også Taylor Swift måtte bli med.

«Livin' on a Prayer» Trioen fremførte en akustisk versjon av Jovis hit «Livin' on a Prayer» foran de 600 menneskene som gjestet gallaen. Videoen av opptrednen kan du se øverst i saken.

Prins William så ikke ut til å kunne hele teksten til låta og lot sine to kompanjonger stå for det mesta av synginga, med unntak av refrenget, der også prinsen selv tok mikrofonen.

Til Daily Mail kunne Swift fortelle at hun var glad for å ha møtt prinsen. De to møttes for drinker før de musikalske innslagene startet:

- Han var veldig morsom. Jeg er veldig glad for at han var så morsom. Det er veldig spennende å være her, jeg tror aldri jeg har spilt på et palass før så dette er fantastisk, sa Swift til avisa.

Prins William har tidligere fremført en karaokeversjon av Bon Jovis Livin' on a Prayer i sin kusines bryllup, skriver Daily Mail.

Gallaen ble holdt til inntekt for hjemløse ungdommer, og gjestene betalte minst 5000 kroner for å delta på arrangementet. I tillegg til Jovi og Swift optrådte også James Blunt og Tinie Tempah.

Hertuginne Kate var ikke med på gallen, da hun var opptatt med å passe parets fire måneder gamle sønn, George.