Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Prinsebryllupet går uten kommentarer på NRK

Amputert sending når prins Harry og Meghan Markle blir viet lørdag.

KAN SEES - UTEN KOMMENTARER: Overføringen av TV-bilder fra prins Harry og Meghan Markles bryllup blir uten kommentarer, ifølge NRK. Her er de to fotografert ved en mottakelse for delegater i Commonwealth Youth Forum. Foto: NTB scanpix
KAN SEES - UTEN KOMMENTARER: Overføringen av TV-bilder fra prins Harry og Meghan Markles bryllup blir uten kommentarer, ifølge NRK. Her er de to fotografert ved en mottakelse for delegater i Commonwealth Youth Forum. Foto: NTB scanpix Vis mer

Selve bryllupsendingen er kuttet ned med en halv time i hver ende sammenlignet med den opprinnelige planen. Og overføringen av bildene fra Storbritannia vil gå uten kommentarer, får NTB opplyst fra NRK.

I forkant av bryllupsendingen som går fra 12 til 15, setter NRK inn dokumentar om Diana i reprise. I etterkant går dokumentaren «Da Harry møtte Meghan» og aktualitetsprogrammet «Invitasjon til eit kongeleg bryllaup» som planlagt, men med justerte sendetider.

Senere på kvelden utgår Lørdagsrevyen samtidig som sendingen fra kvinnenes X Games Big Air på Fornebu forlenges. Lotto-trekningen sendes som planlagt, mens resten av lørdagskvelden blir en blanding av repriser og nyoppsatte programmer med blant annet Fleksnes, Gitarkameratene og en to år gammel Tidsbonanza.

De som skrur på NRK 1 søndag formiddag vil kunne se en fem år gammel gudstjeneste fra Holmlia kirke. Senere på kvelden blir det blant annet mulighet for et gjensyn med «Der ingen skulle tru …» fra 2016 på det tidspunktet da NRK normalt sender Dagsrevyen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media