Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Prinsesse Dianas elsker raser mot ny film om deres forhold

- Det er en komplett løgn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Denne høsten er det kinopremiere på storfilmen om prinsesse Diana «Caught in flight» som hevder å kartlegge prinsessens romanse med hjertekirurgen Hasnat Khan. Skuespilleren Naomi Watts (43) har hovedrollen og skal portrettere en verdens mest berømte kvinner gjennom tidene.

Den britisk-australske skuespilleren har tidligere sagt at hun synes det er en ære å få spille Diana.

- Det er slik en ære å få spille denne ikoniske rollen. Prinsesse Diana var elsket over hele verden, og jeg gleder meg til å ta fatt på utfordringen det blir å spille henne, sa Watts i en uttalelse, ifølge Huffington Post.

Nå har imidlertid Dianas tidligere elsker, hjerte- og lungekirurgen Hasnat Khan gått ut og kritisert filmen for det som han mener er store faktafeil i innholdet. Ifølge flere utenlandske nettsteder som Daily Mail og Al-Rasub kommer det fram at Kahn mener filmen er basert på rykter og løgn.

- Filmen er basert på sladder og Dianas venner har pratet om et forhold som de ikke vet noe særlig mye om, det gjelder også for noen av mine slektninger som ikke vet så mye om det heller. Det meste er basert på hypoteser og sladder, sa Kahn i intervjuet med The Mail.

Forholdet dem imellom tok slutt bare uker før Diana døde i en bilulykke i Paris i 1997.

Produsentene for filmen mener også å ha alt på det rene når det kommer til faktabruken. Det stemmer for øvrig ikke med det Kahn forteller.

- Det er en komplett løgn. Jeg har aldri gitt noen godkjennelse, sier han ifølge Daily Mail.

I samme intervju forteller Kahn at han har sett et stillbilde, men aldri kommer til å se filmen.

LIKE: Det er ingen tvil om at Naomi Watts (t.v.) er lik den avdøde prinsessen (t.h.). Bildet av Diana og forretningsmannen Dodi Al Fayed er tatt i St. Tropez bare ni dager før deres tragiske død 31. august 1997. Foto: Antonio Bronic / Reuters / Scanpix og Patrick Bar / AP Photo / Scanpix
LIKE: Det er ingen tvil om at Naomi Watts (t.v.) er lik den avdøde prinsessen (t.h.). Bildet av Diana og forretningsmannen Dodi Al Fayed er tatt i St. Tropez bare ni dager før deres tragiske død 31. august 1997. Foto: Antonio Bronic / Reuters / Scanpix og Patrick Bar / AP Photo / Scanpix Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!