Prinsessen på erten

Quarts drøyeste prinsesse er verken Mette-Marit eller Märta.

- EVERYONE TELLS ME I\'m the female Eminem. Well, all I\'m gonna talk about is getting fucked up the ass, then.

Princess Superstar vil ikke bli kalt Den Kvinnlige Eminem. Ikke Den Hvite Lil Kim heller. Britney Spears uten jomfruhinne og extacy? Det er vanskelig å si noe fornuftig om hvem hun ligner på. Princess Superstar ligner nemlig ikke på noen. Hun er naken hud, bleket hår og skitne fantasier. Hun er Baby-doll-bitch og buisness-dame i ett. Hun er the dark side of white trash .

MEN HVORFOR VIL hennes kongelige frekkhet rappe så sinnsykt mye om sex?

- Jeg er sex.

I låta «Bad Babysitter» tar Princess Superstar for seg barnevaktjobbens muligheter for seksuell utfoldelse i arbeidstida. Moralen er: It\'s nice to get laid while you\'re getting paid. Det er gull å tjene femti kroner timen hvis man kan ha seg et hett nummer i dusjen i mellomtida.

- For meg er sex i tekstene en feministgreie. Vanligvis er det bare menn som rapper om sex. Jeg vil ha like mye makt som dem, så jeg snakker om sex på mine premisser. Jeg kan være både en håpløs romantiker og en jævla tøyte.

- Er du feminist?

- Oh yeah. I alt jeg gjør. Jeg er en selvstendig kvinne på alle måter. Jeg skriver, rapper, spiller, produserer og gir ut skivene mine på mitt eget plateselskap. Det å snakke ærlig om sex er bra for jenter. Vi blir ofte fortalt at vi ikke kan snakke om sex slik menn kan. Det er noe forbanna tull.

Princess Superstars hysterisk morsomme og ironisk selvopptatte tekster har satt henne på tronen i USA. Nå står Norge for tur.

- Hvordan ser drømmenordmannen ut?

- Blond, høy, med flott kropp og stor...

- Stor?

- Stor hjerne.

Se Princess Superstars sexkapader i Hallen i Kristiansand i morgen kveld. Albumet «Princess Superstar Is» finnes i butikken.

<B>FRYKT OG BEUNDRING: - Det er veldig få menn som kan takle en sterk kvinne, sier Princess Superstar. - De beundrer henne, men de tør ikke pule henne.