Prinsessen på eteren

- Noen ganger synes jeg at jeg selv er rasende festlig, sier Marte Stokstad (25). Fra mandag av skal hun underholde deg daglig på Petre.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

DET FØRSTE MAN legger merke til hos Marte er øynene, de intense grønne. Så kaster man et blikk på det sorte Ronja Røverdatter-aktige håret. Og når hun flekker opp et smil, så tenker en at «de hjørnetenna er jammen lange.»

Selv tenker Marte mest på venstrearmen sin om dagen. Den som henger i fatle over brystkassa, og får det til å kjennes ut som om hun har kjempestore pupper.

- Jeg var egentlig innmari nervøs, men så brakk jeg armen og fikk alle disse pillene. Så nå er jeg mest slapp.

MARTE STOKSTAD ER Petres nye ansikt utad. Kanalens framtidshåp. Hver dag skal hun gjør det hun kan best: Skravle i to timer direkte på eteren. Hun ble oppdaget bak telefonen i Petres resepsjon, der hun gjorde litt mer ut av seg enn hva vanlig var. I januar fikk hun fast jobb som reporter i «Pullover» og mandag klokken 14.00 debuterer Marte med «Marte» på radioen. Du har kanskje sett henne i tv-reklamen. Det er som skal gi bort en den single gutten til en lytter hver uke.

- DET VAR VEL egentlig min feil, sier kjæresten Rune Berg, gitaristen i The Margarets og Number Seven Deli. Han snakker om armbruddet. Rune hadde sendt en tekstmelding til Marte som var på redaksjonstur i Hellas. Hun skulle bøye seg ned for å plukke opp mobilen, gled på gulvet, slo skuldra ut av ledd på sengekanten, og brakk overarmen tvert av.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer