Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Pris til Ari og Per

- Serien har styrket vennskapet.

GLADE FOR PRIS:  Ari Behn og Per Heimly vant Gullruten i kategorien årets underholdningsprogram. Foto: Eirik Helland Urke
GLADE FOR PRIS: Ari Behn og Per Heimly vant Gullruten i kategorien årets underholdningsprogram. Foto: Eirik Helland Urke Vis mer

BERGEN (Dagbladet): Nettopp ble Ari Behn og Per Heimly tildelt Gullruten i kategorien «beste underholdning».

Ari & Per har skapt overskifter blant annet fordi Behn hevdet at han kom i kontakt med sin avdøde bestefar gjennom hypnose og koste med løver i sirkusmanesjen.

Nå forteller kameratene hva serien har gjort for forholdet dem imellom.

- Serien har ført oss sammen igjen. Før snakket vi sammen nå og da. Det har vært utrolig gøy å lage programmet, og det morsomste var nok i Barcelona da vi slang telefonen i veggen på hvert vårt rom. Det kan gå hardt for seg, sier Behn til Dagbladet, som mener de to vant i den gjeveste kategorien.

- Nå må du tatovere ei gullrute på armen, fleiper Heimly til kameraten.

Mor med Med i salen hadde Behn både mor Marianne Solberg Behn og Olav Bjørshol. Det var en stolt mor som tok rundt Ari i går kveld, og Marianne var også klar for å være med på feiringen utover natten.

- Klart jeg er stolt nå. Dette er veldig gøy. Nå skal jeg være med å feire litt, sier Solberg Behn til Dagbladet.

Tidligere i kveld stakk NRKs sex-program «Trekant» av med prisen i kategorien årets nyskapning.

Dagbladet kommer tilbake med mer.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media