Prisdryss til «SKAM» - kuppet Gullruten

Skal feire på hotellrommet med tv-en.

STORESLEM: SKAM-gjengen hadde stor grunn til å juble på Gullruten i kveld, etter å ha stukket av med hele tre priser. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
STORESLEM: SKAM-gjengen hadde stor grunn til å juble på Gullruten i kveld, etter å ha stukket av med hele tre priser. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

GRIEGHALLEN (Dagbladet): Ikke bare én, eller to, men tre ganger ble skuespillerne i «SKAM» og serieskaper Julie Andem klappet opp på Gullruten-scenen i kveld. 

Josefine Pettersen (Noora), Ulrikke Falch (Vilde), Ina Svenningsdal (jente-Chris), Lisa Teige (Eva) og Iman Meskini (Sana) hadde allerede kuppet showet tidligere i sendinga, da de dukket overraskende opp på scenen for å dele ut kveldens første pris.

Og så var det opp igjen. Først knuste «SKAM» konkurrentene, deriblant «Unge Lovende» og «Petter Uteligger», i kategorien Beste nye programserie.

Omringet av presse Så vant de for Beste TV-drama. Deretter tok de like greit prisen for Årets Nyskapning, og. 

Da skuespillerne møtte pressen samlet - for første gang i historien - like etter å mottatt sin første pris, oppsto det mildt sagt kaos.

Umiddelbart ble jentene omringet av journalister og fotografer som klemte seg inn mot presseveggen - alt for å få en bit av de prisvinnende SKAM-stjernene.

Og ikke tro at det ble noe bedre da SKAM-jentene vant to priser til ...

Stoppes på gata - Det er ganske rart for oss å være her - spennende og nytt. Og det er veldig moro å vinne priser, forteller Josefine Pettersen (Noora) til Dagbladet, og innrømmer at hun ofte blir stoppet på gata.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer