Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Priset av kongen

Kreftsyke Marie Fredriksson gjorde sin første offentlige opptreden da svenskekongen ga henne en medalje.

I fjor høst kollapset Roxette-sangerinnen og kjørt til sykehus i all hast. Nærmere undersøkelser viste at hun hadde en stor svulst i hodet. I dag viste Marie Fredriksson seg offentlig for første gang på fire måneder. Når kong Carl Gustaf inviterer, skal man ha gode grunner til å takke nei. Anledningen var at Roxettes mangeårige popinnsats skulle belønnes med kongens medalje. På forhånd var det knyttet stor spenning til om alvorlig syke Marie ville dukke opp.

- Hun var her, jeg syns hun så bra ut, sier Morgan Gerle informatør ved slottet til Aftonbladet

Det har tidligere vært hevdet at Fredrikssons helsetilstand er mer alvorlig enn først antatt. Det tilbakeviser hennes manager.

- Ifølge de informasjoner som er gitt fortløpende siden operasjonen for snart fire måneder siden, har hun det etter omstendighetene bra, og fortsetter etterbehandling og rehabilitering, sier Marie Dimberg.

MED HATT: Marie Fredriksson for anledningen med hatt da hun møtte den svenske kongen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling