Priskutt på PS3 rett rundt hjørnet?

Neste uke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Sony har tidligere gått ut og fortalt at de jobber med å sette ned prisen på PlayStation 3, som mange mener er for dyr med sine 6000 kroner.

- Dette med et priskutt er noe vi studerer om dagen. Det er hva vi forsøker å komme frem til, uttalte Sony-sjef Howard Stringer.

Nå hevder spillnettstedet GameDaily BIZ at de har fått bekreftet at PS3-prisen i USA vil settes ned fra 599 dollar til 499 dollar allerede den 12. juli.

Ryktet startet med at spillbloggen Kotaku snublet over en framtidig reklameplakat for spillkjeden Circuit City, der det svart på hvitt står at prisen er dumpet med 100 dollar.

GameDaily BIZ fikk deretter vite fra en anonym produktsjef i en av «verdens største butikkjeder» at priskuttet ikke bare gjelder for Circuit City, men alle butikker.

Sony har ikke bekreftet dette, og det må dermed anses som et rykte. Når, og om priskuttet kommer til Norge, er derfor helt i det blå - men det skader neppe om prisen synker ned mot 5000 kroner.

Priskuttet sammenfaller for øvrig med Sonys pressekonferanse under spillmessen E3 i Los Angeles neste onsdag. Dagbladet.no vil være tilstede på denne - forhåpentligvis kommer det flere spennende nyheter enn bare priskuttet ...

FORDUMS TIDER: Mye tyder på at prisen på PlayStation 3 blir satt ned neste uke. Her et bilde fra fjorårets E3-messe, der PlayStation 3 hadde et stort område på messegulvet. På årets messe neste uke er sirkuset tonet kraftig ned. Foto: ROBYN BECK / AP
FORDUMS TIDER: Mye tyder på at prisen på PlayStation 3 blir satt ned neste uke. Her et bilde fra fjorårets E3-messe, der PlayStation 3 hadde et stort område på messegulvet. På årets messe neste uke er sirkuset tonet kraftig ned. Foto: ROBYN BECK / AP Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer