Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Priskutt på Xbox 360 på vei?

Kan snart bli billigere.

(Dagbladet.no): Ifølge flere europeiske bransjenettsteder planlegger Microsoft nå å kunne prisen på spillmaskinen Xbox 360 i Europa, melder Gamesindustry.biz.

Det skal dreie seg om en prisreduksjon på rundt 50 euro, altså nærmere 400 kroner. Prisreduksjonen skal gjelde alle Xbox 360-modellene som er på markedet, og skal ifølge ryktene innføres allerede før påske.

Om dette viser seg å stemme, vil den billigeste Xbox 360-modellen (uten harddisk) ligge rundt 2000 kroner i utsalgspris. Denne konsollen vil kunne dermed bli brukt mer aktivt i kampen om de mer tilfeldige spillerne, et marked som Wii nå leder an i.

Men også i kampen mot PlayStation 3 om de mer seriøse spillerne vil et priskutt på de dyrere modellene kunne komme godt med, ettersom Sony nå vinner mer terreng mot Microsoft.

Ifølge Gamesindustry.biz skal butikkene som har fått vite om prisreduksjonen signert en hemmeligholdsavtale, og ingen kan dermed bekrefte ryktene. Vi får med andre ord ta tiden til hjelp for å å se om prisreduksjonen kommer, og om den også gjelder for Norge.

BLIR MULIGENS BILLIGERE: Microsofts spillkonsoll Xbox 360. Foto: MICROSOFT
BLIR MULIGENS BILLIGERE: Microsofts spillkonsoll Xbox 360. Foto: MICROSOFT Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media