«Pro Evo 2011» går rett i strupen på «FIFA 11»

Konkurrentene har valgt samme lanseringsdato.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||Martin Scheider fra Konami røpet lanseringsdatoen for «Pro Evolution Soccer 2011» under GamesCom-pressekonferansen til selskapet forrige uke, men forvirringen rundt hva som gjelder europeisk, nordisk og engelsk slippdato har gjort at vi har måttet vente til nå med å få den endelige bekreftelsen fra den nordiske utgiveren. Den tikket ut torsdag formiddag.

For fotballspillfans i Norge ligger det an til å bli en spesiell dag den 30. september. Da ligger nemlig både «FIFA 11» og «Pro Evolution Soccer 2011» i din nærmeste spillbutikk. Tradisjonelt sett har Konami ventet til slutten av oktober med å lansere Pro Evolution-spillene, men denne høsten har de det travelt.

I år er det nemlig ingen tvil: Konami har lyst til å bli målt, veid og vurdert samtidig med EAs «FIFA 11», noe som helt klart gjør at konkurrenten Electronic Arts også har blitt nysgjerrig (bildet er fra GamesCom, og hentet fra PESfan.com).

England må vente noen dager ekstra. «PES 2011» slippes ikke der før 8. oktober, mens USA-lanseringen først skjer i begynnelsen av november. EA holdt sin GamesCom-brief dagen før Konami, og fokuserte blant annet på den helt nye Be a Goalkeeper-funksjonen - som for første gang i et fotballspill tillater deg å styre alle 22 spillere på banen, inkludert målvaktene. EA viste også frem en fersk trailer som demonstrerer denne nyheten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer