- Pro Evolution Soccer skjerper appetitten vår

Marcel Kuhn fra EA Vancouver forteller om økt konkurranseinstinkt før slippet av «FIFA 11» denne høsten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| Fotballspillsesongen starter 30. september, og i år blir krigen mellom de to erkefiendene «FIFA 11» og «Pro Evolution Soccer 2011» ekstra interessant. FIFA har vært markedslederen de siste årene, og «alle» har sett det åpenbare skillet som oppstod etter at PlayStation 3- og Xbox 360-konsollene kom på markedet.

I år lover Konami at Pro Evo har blitt grundig omarbeidet, og man sier fra det hold at årets spill har gjennomgått de største endringene i seriens historie til nå. Man erkjente til og med at man ikke hadde levert varene i forhold til FIFA-serien når utvikleren annonserte «PES 2011» tidligere i år.

At man i tillegg har valgt å gi ut «Pro Evolution Soccer 2011» samme dag som «FIFA 11», stikk i strid med tradisjonen, indikerer at det er mer selvtillit å spore fra Konami rundt fotballspillserien enn på flere år.

Ikke rart da at til og med konkurrenten Electronic Arts blir litt nysgjerrig.

Denne uken hadde produsent Marcel Kuhn fra utviklerstudioet EA Vancouver tatt turen til Oslo for å møte spillpressen og vise frem «FIFA 11», som kommer ut i butikkene den 30. september. Han sier at fjorårets Pro Evolution Soccer-utgivelse definitivt gav utviklerne hos EA litt ekstra blod på tann. Og litt inspirasjon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer