Pro Sec om klagestormen etter Eminem: - Urimelig å klage på

- Hvis noen av mine vakter har brukt det begrepet, er det fordi det er et begrep i markedet, sier sikkerhetssjef i ProSec.

FOLKEHAV: 55 000 publikummere møtte opp for å høre på Eminem forrige helg. Foto: Dagbladet
FOLKEHAV: 55 000 publikummere møtte opp for å høre på Eminem forrige helg. Foto: Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En rekke publikummere som hadde kjøpt såkalt «golden circle»-billetter til forrige lørdags Eminem-konsert i Oslo, sier de føler seg lurt og krever å få tilbakebetalt penger.

Grunnen var at fans som betalte ekstra for å komme inn på det såkalte «golden circle»-området rett foran scenen, ble møtt av sperringer. Innenfor dette området var enda et avsperret område, helt foran scenen, som ikke var annonsert på forhånd.

Mange publikummere sier at de fikk beskjed av vaktene om at det innerste området var «diamond circle», og at de ikke hadde adgang der.

Henning Kristiansen, sikkerhetssjef i ProSec som sto for sikkerheten på festivalen, forteller at vaktene ikke kjenner seg igjen i den kraftige kritikken.

- Vi har hatt samtaler med vaktene om dette. De kjenner seg ikke igjen, sier Kristiansen.

- Et begrep i markedet

I likhet med konsertarrangøren Atomic Soul, forklarer ProSec-sjefen at Eminem-konserten ikke hadde et «diamond circle»-område, bare «golden circle» og det vanlige konsertområdet. Ifølge Kristiansen satte de opp en ekstra sperring innenfor «golden circle», for å unngå press mot scenen. Det var bare «golden circle»-publikummerne som kom først som fikk plass innenfor den innerste sperringen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer