Prodigy får filmstjerne-hjelp

Juliette Lewis trer støttende til.

(Dagbladet.no): 90-tallets store elektronikahelter Prodigy er i studio igjen. Arbeidstittel er ifølge NME «Always Outnumbered, Never Outgunned» og nå har sjefen Liam Howlett fått hjelp av filmstjerna Juliette Lewis på en av låtene.

Sitt eget band

Lewis er vel mest kjent som psyko i Oliver Stones «Natural Born Killers» eller å mime etter Pollyjean Harvey i Kathryn Bigelows «Strange Days». Men filmstjerna har også sitt eget band, Juliette & The Licks.

Ifølge tabloiden The Sun skal Lewis ha imponert Howlett og kollega Maxim etter at hun startet å synge på en fest i Los Angeles. Foreløpig har hun bidratt på en låt, og det er ifølge NME fortsatt uklart om den havner på albumet.

- Musikk har av åpenlyse og mindre åpenlyse grunner alltid vært en del mitt liv og min kunst. Jeg har brukt musikken i alle mine filmroller, sier Lewis om musikk ifølge NME.

Flint?

Det nye studioalbumet blir det første siden «The Fat of the Land» fra 1997. Siden har bandet gitt ut et miksalbum og singelen «Baby\'s got a Temper».

- Det låter mer sexy. Låtene høres ut som meg, som Prodigy. De er punkete, sier Howlett om skiva.

Det er ikke klart når skiva kommer ut. Det er er heller ikke klart om den visuelle danseren og vokalisten Keith Flint fremdeles er med i Prodigy. Han prøvde seg på en solokarriere i fjor, uten den store suksessen.

<B>PÅ HØYDEN:</B> Prodigy poserer med en MTV-pris. Låtskriver og sjef Liam Howlett står helt til høyre.