Carews nye film «Black Frost»:

Produsent avslører: John Carew spiller same i kommende storfilm

Hovedrollen i actionfilmen «Black Frost» er halvt samisk og halvt afrikansk. Og spilles av John Carew. 

ACTIONHELT: John Carew har lagt fotballen på hylla, og forbereder seg nå på sin desidert største filmrolle hittil, som agent Felix Frost. Foto: Xposure / NTB Scanpix
ACTIONHELT: John Carew har lagt fotballen på hylla, og forbereder seg nå på sin desidert største filmrolle hittil, som agent Felix Frost. Foto: Xposure / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I sommer ble det klart at Norges tidligere fotballandslagskjempe John Carew (37) er klar for sin hittil største filmrolle i actionfilmen «Black Frost».

Fra før er det kjent at Carew, som selv har bidratt med idé og råmanus til prosjektet, skal spille en agent ved navn Felix Frost, og at store deler av innspillingen skal foregå i Nord-Norge.

Nå røper produsent Egil Ødegård flere detaljer om de gigantiske filmplanene, som at John Carews rollefigur har samisk bakgrunn i filmen.

- Han er av både samisk og afrikansk avstamning, og man kan vel si at karakteren har et like tett forhold til naturen som Carew selv hadde til fotballen i sin tid, forteller produsent Egil Ødegård til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer