Dag O. Hessen

Professoren mener at moral og sympati er suksessfaktorer

Dag O. Hessen er aktuell med boka «Vi», hvor han bruker 242 sider på å argumentere for at mennesket er godt.

God uten gud: - Krig og vold er også en del av vår natur, men også moralen har en evolusjonær opprinnelse, sier professor Dag O. Hessen, som helt klart mener at man er god, også uten Gud. Foto: Jørn H Moen
God uten gud: - Krig og vold er også en del av vår natur, men også moralen har en evolusjonær opprinnelse, sier professor Dag O. Hessen, som helt klart mener at man er god, også uten Gud. Foto: Jørn H Moen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Jeg har en viss angst for å bli oppfatta som en «tenk positivt, så går alt bra»-fyr, sier biologiprofessor Dag O. Hessen.

Han er en av våre mest synlige professorer. I årevis har han snakket til oss gjennom radio, tv og bøker om klimaproblemer, om is som smelter og dyr som dør. Han har advart mot antibiotikaresistens og flyturer.

Kanskje ikke så rart at han nå må trøste oss. Denne uka kom hans 22. bokutgivelse, og den inneholder oppsiktsvekkende gode nyheter.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer