Kone nummer sju: Larry og Shawn i hjemmet sitt i Beverly Hills. De møttes på Tiffany's i LA i desember 1996. - Du bør komme deg ut herfra, ellers vil det stå i alle tabloidene,  sa Larry da. - En ganske original sjekkereplikk, husker Shawn. Foto. Michael Lewis / The Times
Kone nummer sju: Larry og Shawn i hjemmet sitt i Beverly Hills. De møttes på Tiffany's i LA i desember 1996. - Du bør komme deg ut herfra, ellers vil det stå i alle tabloidene,  sa Larry da. - En ganske original sjekkereplikk, husker Shawn. Foto. Michael Lewis / The TimesVis mer

Ekteparet snakker ut:

Programlederlegenden Larry King (82) har vært gift åtte ganger. Slik er livet med den 26 år yngre kona

Han har hatt sju forskjellige koner fordelt på åtte ekteskap. Nå forteller han og Shawn (56) om romansen, religion, hverandres irriterende sider og om hvordan de har klart å holde sammen. 

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Shawn: Jeg møtte Larry for første gang utenfor Tiffany’s i LA. Det var desember 1996 og han bodde på den andre siden av gaten på Beverly Wilshire. Jeg kom inn gjennom svingdøren, mens han var på vei ut. Det neste han gjorde var å snu, han tok meg igjen og sa: «Du bør komme deg ut herifra med en gang ellers vil det stå i alle tabloidene!» En ganske original sjekkereplikk, syntes jeg.

Jeg var ikke ute etter å date noen på den tiden. Jeg sa til ham at vi gjerne kunne være venner, ikke noe mer. I begynnelsen sa han det samme. Men det jeg ikke visste var at Larry ikke har slike vennskap. Galant sjarmerer han kvinnene og gifter seg med dem. Han var en meget god jeger. Men han drev ikke med innsmigrende prat slik som andre menn.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn