Ekteparet snakker ut:

Programlederlegenden Larry King (82) har vært gift åtte ganger. Slik er livet med den 26 år yngre kona

Han har hatt sju forskjellige koner fordelt på åtte ekteskap. Nå forteller han og Shawn (56) om romansen, religion, hverandres irriterende sider og om hvordan de har klart å holde sammen. 

Kone nummer sju: Larry og Shawn i hjemmet sitt i Beverly Hills. De møttes på Tiffany's i LA i desember 1996. - Du bør komme deg ut herfra, ellers vil det stå i alle tabloidene,  sa Larry da. - En ganske original sjekkereplikk, husker Shawn. Foto. Michael Lewis / The Times
Kone nummer sju: Larry og Shawn i hjemmet sitt i Beverly Hills. De møttes på Tiffany's i LA i desember 1996. - Du bør komme deg ut herfra, ellers vil det stå i alle tabloidene,  sa Larry da. - En ganske original sjekkereplikk, husker Shawn. Foto. Michael Lewis / The Times Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Shawn: Jeg møtte Larry for første gang utenfor Tiffany’s i LA. Det var desember 1996 og han bodde på den andre siden av gaten på Beverly Wilshire. Jeg kom inn gjennom svingdøren, mens han var på vei ut. Det neste han gjorde var å snu, han tok meg igjen og sa: «Du bør komme deg ut herifra med en gang ellers vil det stå i alle tabloidene!» En ganske original sjekkereplikk, syntes jeg.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

3 MÅNEDER

249 kr

(Fornyes til 249,-/3måneder)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer