Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«Project Runway» blir dataspill

Du er designer, modell og fotograf.

BLIR SPILL «Project Runway» lages nå som et dataspill til Wii, og etterhvert andre plattformer. Foto: AP Photo/Marion Curtis, StarPix/SCANPIX
BLIR SPILL «Project Runway» lages nå som et dataspill til Wii, og etterhvert andre plattformer. Foto: AP Photo/Marion Curtis, StarPix/SCANPIX Vis mer

|||Wii har blitt hjemmekonsollen for det brede lag, i hvert fall hvis vi skal tro de utrolige salgstallene til produkter som «Wii Sports Resort» og «Wii Fit».

Med maskinens popularitet hos massene prøver utviklere seg stadig på nye målgrupper, og nå skal Atari lage spill av moteserien Project Runway.

«Project Runway» er et slags Idol for aspirerende klesdesignere. De lager mer eller mindre praktiske kreasjoner, kler ut modeller i dem og sender dem ut for å bedømmes av sure dommere. Dette konseptet skal gjenspeiles i Ataris spillprosjekt. Programledere Heidi Klum og Tim Gunn skal være involvert i utviklingen, men i hvilken grad er ikke avgjort.

Ifølge Variety får du rollen som både designer, modell og fotograf. Du starter med å designe klær, for så å kle ut modellen din og fikse sminke og hår. Deretter kan du enten spille som modellen, eller leke fotograf og forevige opptredenen for kommende generasjoner.

Spillet støtter både Wiimoten og balansebrettet. Meningen er visstnok å bruke brettet til å justere gangen når modellen viser fram klærne.

Atari skal ha ønsket å lage et motespill en stund, men det er først i samarbeidet med «Project Runway» at de har virkeliggjort drømmen. Avtalen dekker flere spill, og etter at det første er lansert på Wii er det planer om å lansere serien på andre plattformer.

P«roject Runway» lanseres i Statene en gang i løpet av våren. TV-serien «Project Runway» går på TV3 her i Norge, men om spillet finner veien hit gjenstår å se.

Denne artikkelen er levert av Gamer.no

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling