Arnold Schwarzenegger

- Prompet medspiller i ansiktet

Arnold Schwarzeneggers kvinnelige kollega i filmen «End of Days» sier hun aldri kommer til å tilgi skuespillerstjerna for angivelig å ha prompet i ansiktet hennes under filminnspilling.

SLAPP EN FJERT: Skuespillerstjerna Arnold Schwarzenegger skal i 1999 ha sluppet en fjert i ansiktet på skuespillerkollega Miriam Margolyes under innspillingen av skrekkfilmen «End of Days». Foto: Beacon Communications/ Kobal/ REX / NTB
SLAPP EN FJERT: Skuespillerstjerna Arnold Schwarzenegger skal i 1999 ha sluppet en fjert i ansiktet på skuespillerkollega Miriam Margolyes under innspillingen av skrekkfilmen «End of Days». Foto: Beacon Communications/ Kobal/ REX / NTB Vis mer
Publisert

Skuespillerstjerna Arnold Schwarzenegger slapp angivelig en fjert i 1999 som 23 år seinere fortsatt huskes av skuespillerkollega Miriam Margolyes.

I 1999 jobbet Margolyes og Schwarzenegger sammen på skrekkfilmen «End of Days». Schwarzenegger hadde hovedrollen som Jericho Cane, mens Margolyes spilte rollen som Mabel.

Et minne fra innspillingen har også brent seg fast hos Margoyles. I et intervju i podkasten «I've Got News for You» avslører hun en historie fra filmsettet. For Margoyles var dette kanskje ikke den beste dagen i livet hennes.

- Han fjertet i ansiktet mitt. Jeg fjerter, selvfølgelig gjør jeg det. Men jeg fjerter ikke i folks ansikt, hevder Margolyes i podkasten, og legger til:

- Han gjorde det med vilje, rett i ansiktet mitt.

RASER: Skuespiller Miram Margolyes husker fortsatt at Arnold Schwarzenegger angivelig fjertet i ansiktet hennes under innspillingen av «End of Days». Foto: Ken McKay/ITV/Shutterstock/NTB
RASER: Skuespiller Miram Margolyes husker fortsatt at Arnold Schwarzenegger angivelig fjertet i ansiktet hennes under innspillingen av «End of Days». Foto: Ken McKay/ITV/Shutterstock/NTB Vis mer

Ikke tilgitt

I podkasten sier hun at Schwarzenegger er hennes «dårligst likte medskuespiller». Schwarzenegger var på den tida en stor stjerne, og hadde spilt i storfilmene «Terminator» og «Last Action», for å nevne noen.

Hun avslører også hvordan fjerten angivelig skjedde under innspillingen.

- Jeg spilte Satans søster og han drepte meg, så han hadde meg i en posisjon der jeg ikke kunne flykte og lå på gulvet. Og han bare fjertet.

Selv om fjerten skal ha skjedd for 23 år siden, har ikke Margoyles glemt det av den grunn.

- Jeg har ikke tilgitt ham for det, sier Margoyles.

ANGREPET: Arnold Schwarzenegger var på et arrangement i Sør-Afrika, da noen plutselig angrep ham bakfra. Video: CNN Vis mer

Stinkende kritikker

I likhet med hvordan Margoyles angivelig opplevde fjerten, er heller ikke «End of Days» husket som en god opplevelse blant anmelderne av filmen. På Rotten Tomatoes, som samler anmeldelser av filmer, har «End of Days» 11 av 100 mulige poeng.

Filmen tok derimot dette igjen på inntjeningen, og tjente inn over 200 millioner dollar på verdensbasis, ifølge Box Office Mojo.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer