Prompetriks for å få håret tørt?

Her er en smakebit på den stjernespekkede Nesbø-filmen.

(Dagbladet): Jo Nesbøs bøker om «Doktor Proktor» har vært svært populære, og i fjor kom nyheten om at den første boka skal filmatiseres.

Nå er den første smakebiten på filmen ute, i form av en noe annerledes teaserfilm.

I klippet får vi presentert en TV-shop-aktig seanse, der Doktor Proktors prompepulver blant annet blir presentert som det perfekte middelet til å få håret tørt.

Se traileren over.

Boka «Doktor Proktors prompepulver» er en fortelling om hvordan to barn hjelper Doktor Proktor til å få den anerkjennelsen han fortjener, og det er den gode gamle prompehumoren som er sentral i boka.

Dagbladet var til stede under deler av innspillingen i Oslo i sommer, og tok en prat med flere av skuespillerne i filmen.

- Det er et jævlig kult univers. Jeg er egentlig ikke så fan av prompehumor i utgangspunktet, men når det er det hele filmen handler om, så begynner det å bli gøy. Filmen tar prompehumoreren så på alvor at det blir bra, sa Atle Antonsen

Rollelista er spekket med kjente fjes, blant annet spiller Atle Antonsen Hr. Thrane, Linn Skåber spiller Bulles mamma og Bjarte Tjøstheim spiller politimann. I rollen som selveste Doktor proktor finner vi Kristoffer Joner.

Premieren på filmen er satt til 7. mars 2014.