Prostituert: - Jeg ble banket opp av Jack Nicholson

- Jack Nicholson slo meg helseløs. Jeg er ødelagt for livet, hevder prostituerte Catherine Sheehan (32). Hun krever nå at Hollywood-stjernen punger ut.

Den prostituerte kvinnen sto nylig fram på en TV-stasjon i Los Angeles og fortalte hvordan besøket hjemme hos Nicholson endte i skandale. Datoen var 12. oktober 1996. Sammen med en annen kvinne, hadde hun angivelig en hyrdestund med Jack.

Oscar-vinneren skal ha vist seg som en gentleman, men da Catherine ba om betalingen på 6000 kroner, startet bråket. Nicholson nektet å betale. Han skal ha skreket:

- Jeg har aldri i mitt liv betalt for å ligge med en kvinne. Jeg kan få hvem jeg vil - gratis.

Ifølge Catherine Sheehan begynte stjernen å denge løs på henne. Blant annet skal han ha slått hodet hennes i gulvet flere ganger.

- Han ropte: Jeg skal drepe deg, forteller Catherine.

Den prostituerte kvinnen pådro seg kronisk hodepine og smerter i kroppen, ifølge magasinet National Enquirer. Utgifter til medisiner har kostet henne en formue.

For å få saken ut av verden, betalte Nicholson henne en erstatning på 250 000 kroner. Hun skrev under på en avtale med Jack om at hun ikke skulle forfølge saken videre, men har i ettertid angret på dette. Årsaken er at utgiftene til medisiner har blitt mye større enn hun trodde i utgangspunktet. Hun krever derfor at den berømte skuespilleren gjør opp skikkelig for seg.

Hun tordner:

- Bare du har nok penger, kan du tydeligvis gjøre hva du vil!