Prostituert blogger ble kjendis

Raquel Pachecos liv som luksusprostituert en bestselger blant menn og kvinner i Brasil.

(Dagbladet.no): For to måneder siden var Raquel Pacheco luksus-prostituert med inntil fem kunder om dagen i leiligheten i Sao Paulo.

I dag er hun kjendis, deltar på de populære tv-showene og har penger i banken.

Boka «The Sweet Venom of the Scorpion: The Diary of a Call Girl» er solgt i 30.000 eksemplarer, noe som regnes som høyt i et land hvor svært få leser bøker, melder nyehtsbyrået Reuters.

- Jeg tenkte folk ville være nysgjerrige, ikke nødvendigvis om mitt liv, men om livet til en prostituert. Men jeg trodde aldri jeg skulle bli berømt, sier 21 år gamle Raquel Pacheco til Reuters.

Middelklassejenta stakk av hjemmefra som 17-åring, og har i tre år levd som prostituert.

Men så begynte hun å blogge om sitt liv under navnet Bruna Surfistinha, eller surferjenta Bruna.

Bloggen dro så mye oppmerksomhet at flere forlag kom på banen.

Etter å ha takket nei til flere tilbud sa hun ja til et lite forlag som stilte med en journalist som hjalp henne å organisere stoffet.

OVERRASKET OVER SUKSESSEN:  Raquel Pachecos blogg ble så populær at den ble utgitt som bok. Foto: SCANPIX/REUTERS
OVERRASKET OVER SUKSESSEN: Raquel Pachecos blogg ble så populær at den ble utgitt som bok. Foto: SCANPIX/REUTERS Vis mer

- Da jeg først begynte å lese bloggen var jeg hekta. Den hadde alle ingredisensene til en god såpeopera; familiedrama, kjærlighetshistorier og masse sex, sier utgiveren Marcelo Duarte.

Han trodde boka ville bli populær hos menn, men hadde ikke tenkt på at historien til den prostituerte jenta også skulle bli likt av kvinner.

- Ideen om en luksusprostituert er noe som mange kvinner fantaserer om, sier sexologen Resely Sayao til Reuters.

Hun mener at kvinner ønsker å være en elskerinne til sine partnere, og at hos mange lever ideen om at den perfekte elskerinne er en luksusprostituert.

Forlaget er nå i samtaler om å utgi boka i flere land.

Pacheco selv bor nå sammen med en av sine tidligere kunder, og har planer om å fullføre gymnaset for å gå videre innen psykologi.

Men hun er usikker på om hun kommer til å få jobb.

- Jeg vet ikke om jeg kommer til å bli akseptert. Selv om jeg ikke er prostituert lenger, så er jeg i noens øyne det fremdeles, sier Raquel Pachecos

VIL BLI PSYKOLOG:  Raquel Pacheco. Foto: SCANPIX/REUTERS
VIL BLI PSYKOLOG: Raquel Pacheco. Foto: SCANPIX/REUTERS Vis mer