- Prøv igjen, Madge!

Plateselskapet klager på de siste låtene til Madonna.

Verdens mest hyllede popdronning kan ha mistet noe av magien, skriver den engelske avisa The Mirror. Madonna er i studio og er så å si ferdig med en ny plate. Men platesjefene i Warner Brothers er ikke fornøyde.

De har derfor våget å ymte frempå om at popikonet skal spille inn et ukjent antall låter på nytt. Og alt tyder på at Madonna er blitt tvunget til å ta hintet, selv om kritikken skal ha falt divaen tungt for brystet.

- Madonna føler at hun har levert sitt beste album, men plateselskapet har instistert på at materialet trengte endring, sier en kilde til The Mirror.

- Hun var motvillig, men hadde til slutt ikke noe annet valg enn å gjøre som de sa.

Sjefene liker det de har hørt, men mener at låtene er blitt for spesielle til at de kan nå et bredt publikum. Blant annet har Madonna brukt svært mye synthesizer, og på noen av låtene har hun endret stemmelyden slik at hun høres ut som en robot.

En låt er tolv minutter lang. Warner legger ikke skjul på at de ønsker å gi ut et album som selger, ikke et som blir hyllet av kritikere og musikkbransjen.

44-åringen har blitt gitt ut på det samme plateselskapet helt siden hun slo gjennom med 'Like a virgin'. Dette skal være første gang hun har måttet følge ordre fra plategiganten.

Nå har Madonna fløyet inn produsenten Mirwais fra Frankrike og forbereder seg på å tilbringe de neste par ukene i studio i Los Angeles.

KUNSTNER:</B> Madonna er ikke glad for innblandingen fra Warner Brothers. Men selskapet frykter at den neste plata ikke vil selge.