Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Psykedelisk klassiker i ny drakt

«Rez HD» slippes i dag - se video her!

(Dagbladet.no): I dag slippes Xbox Live Arcade-spillet «Rez HD», en ny og oppusset versjon av det klassiske rytmespillet «Rez» utviklet av Tetsuya Mizuguchi - mannen bak blant annet «Lumines».

Det er fortsatt Mizuguchi som står for utviklingen av spillet. Det opprinnelige spillet ble raskt en kultklassiker da det ble utgitt på PlayStation og Dreamcast i 2001 (i Japan, året etter i Europa).

I «Rez HD» blir du som i forgjengeren dratt inn i en temmelig psykedelisk tunnel, der du må reagere i takt med rytmen for å lykkes.

Det nye spillet har fem brett, med varierende tema, stil og musikk - samt tre spillmoduser.

Det første spillet ble kuriøst nok også kjent for sitt vibrerende tilbehør, som noen raskt oppdaget hadde forskjellige nytteområder. Når Xbox 360-spillet nå benytter seg av vibreringen i håndkontrollerne, er det ikke godt å vite hva som kan skje ...

Forøvrig, som du sikkert har sett, har vi blant annet lansert en ny videospiller i dag. Vi er temmelig stolte av den, selv om det fortsatt er noen små barnesykdommer igjen. Om du har problemer med å se filmen, nøl ikke med å enten sende meg en epost eller legge igjen en kommentar her med symptomene ... Takk!

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media