- Psykisk påkjenning

Tre år etter at han tilbrakte 100 dager i bunker på Fornebu, blir Lars Joakim Ringom fortsatt oppringt av vilt fremmede.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Vinneren av den første «Big Brother»-utgaven er tilbake i Lillehammer, der han kom fra da han over natta ble superkjendis i Norge i 2001. Som fjernsynsstudent på høyskolen og bosatt på en 12 kvadratmeter stor hybel, føler han endelig at han kan leve et tilnærmet normalt liv igjen.

-  Det var helt sykt til tider, den første tida etter jeg kom ut av bunkeren var bare surrealistisk. Folk skulle ha autografer, og telefonen sto bokstavelig talt aldri stille før jeg fikk hemmelig nummer, sier Ringom.

-  Jeg var bare så utrolig naiv, trodde det skulle være mye mer harmløst å delta i «Big Brother». All oppmerksomheten ble faktisk en stor psykisk påkjenning, og jeg ble etter hvert mer og mer innadvendt, sier Ringom.

Han hevder også han er glad han hadde kjæreste da det sto på som verst.

-  Dametekket ble fascinerende stort, og i ettertid føles det veldig bra at jeg ikke slo til på noen av alle mulighetene. Dama mi var da også enormt tålmodig med meg.

Millionen hans er trygt plassert i en leilighetsinvestering i Oslo, mens den sponsa bilen han en gang kjørte rundt i, er bytta ut med en sliten scooter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer