MISTA PUBLIKUM: D'Angelo drøyde så lenge med å gå på scenen ved Skral festival at mange publikummere ga opp og gikk hjem. Foto:  Loona/ABACAPRESS.COM
MISTA PUBLIKUM: D'Angelo drøyde så lenge med å gå på scenen ved Skral festival at mange publikummere ga opp og gikk hjem. Foto: Loona/ABACAPRESS.COMVis mer

Publikum ga opp D'Angelo - hundrevis gikk hjem før konserten

R&B-stjerna kom ikke ut av hotellet i Kristiansand. Over én time for sein på scenen.

(Dagbladet): R&B-artisten D'Angelo ble over en time forsinket da han i går skulle spille på Skral festival i Grimstad.

Publikum ble så frustertert over verdensstjerna at mange svarte med å gå hjem. 

Agderposten melder at flere hundre publikummere forlot hovedscenen ved Toffen Gunnufsens nyeste festivalprosjekt etter hvert som forsinkelsen dro ut. 

Ble på hotellet Forklaringen på forsinkelsen var simpelthen at D'Angelo ikke kom ut av hotellet til avtalt tid. 

- Han kom rett og slett ikke ut av hotellet. Bilen sto på utsiden og ventet. Så enkelt er det, fortalte bookingsjef Toffen Gunnufsen til Agderposten.

D'Angelos album «Black Messiah» fikk forrykende kritikker av anmelderne i fjor, og nådde en femteplass på albumlistene i USA. Artisten, hvis egentlige navn er Michael Eugene Archer, debuterte så langt tilbake som i 1995 med plata «Brown Suger».

Drevne Quart-eksperter snakker fremdeles i lovord om konserten han holdt ved festivalen i 2000.

- Utrolig kjipt Nettopp derfor var Toffen og co. ekstra skuffet over at mange festivalgjengere ikke fikk sett D'Angelo denne gangen. Musikeren bodde ved et hotell i Kristiansand og skulle hentes i bil og kjøres til Grimstad.         

- Det er utrolig kjipt for oss og publikum, men det er utenfor vår kontroll. Heldigvis ser det ut som publikum trekker mot klubbscenen, men det er nok noen som gir opp også, forklarte presseansvarlig Mikal Vassbotn sent onsdag kveld. 

Mellom 3000 og 4000 mennesker valgte å vente på D'Angelo ved festivalen. Ifølge media som var tilstede var konserten ventetida verdt.

R&B-artisten spiller på Oslo Fjordfest torsdag kveld. Forhåpentligvis til avtalt tid.