Publikum svikter Märtha

Eventyrturneen til prinsessen selger elendig. Bare 230 gadd å se showet i Trondheim.

(Dagbladet.no): Billetsalget gikk så dårlig foran den planlagte forestillingen i Olavshallen i Trondheim i går, at den måtte flyttes fra hovedsalen til lillesalen som rommer bare 330 mennesker, melder Adresseavisen.

Men heller ikke den minste salen i Olavshallen klarte Eventyrprinsessen å fylle. Bare 230 personer møtte opp for å se showet.

Prinsessen tar 25 000 kroner i honorar for den vel 50 minutter lange eventyrstunden. Arrangørene må i tillegg betale kost, losji og reisekostnader. Med billettpriser på 175 kroner for både voksne og barn blir omsetningen for showet på om lag 40.000 kroner. Dermed går det trolig såvidt i balanse, fratrukket utgifter til markedsføring m.m..

- Vi håpet hun skulle selge mye bedre, men vårt hovedmål er ikke økonomisk gevinst, sier markedssekretær Marit Glimstad ved Olavshallen til Adresseavisen.

Det var ifølge avisa også mange tomme plasser under onsdagens forestilling i Surnadal. Utsiktene ser dårlige ut også før kveldens forestilling i Molde: Til nå er bare 200 biletter solgt, til tross for at billettprisen nylig ble satt ned fra 150 kroner til 110 kroner per billett.

Prinsesse Märtha Louise sier selv at hun ikke er skuffet over det dårlige billettsalget.

- Nei, jeg er ikke skuffet. Dette er en årstid hvor folk har lyst å være ute, og det er derfor ikke overraskende at interessen er mindre, sier prinsessen til Adresseavisen.

<B>LANGT FRA EVENTYRLIG:</B> Prinsessens eventyrturné i Midt-Norge går alt annet enn eventyrlig rent publikumsmessig. Her er hun avbildet på scenen i Surnadal sist onsdag.