Puff Daddy

LONDON (Dagbladet): - Forholdet til Jennifer er det vanskeligste jeg har hatt, spesielt på grunn av alle løgnene i media, røper Puff Daddy. Den kontroversielle plateaktuelle ræpperen var åpenhjertig da han i går holdt hoff på Londons mest eksklusive hotell, The Dorchester.

Glem Posh Spice og David Beckham - det er Jennifer Lopez og Puff Daddy som er popindustriens mest glamorøse og omtalte par for tida. Et samlet internasjonalt pressekorps møtte mannsterkt opp for å kryssforhøre Puff Daddy om blant annet forholdet til Lopez, og ræppartistens kommende europaturné i forbindelse med hans nye album «Favourite».

Turneen omfatter ikke Skandinavia.

Ikke moden nok

- Jeg ser ikke på Jennifer som en såkalt høyt profilert person. Når vi er sammen alene, er hun bare Jennifer for meg. Men jeg må jo si at den nye teknologien gjør det nesten helt umulig for oss å gjøre selv de mest private tingene uten at det er en kameralinse i veien. Men jeg har funnet kreative løsninger på problemene. For eksempel har jeg et hus ingen vet om og et par spisesteder hvor vi kan være i fred. Jeg er dessuten i ferd med å bli immun overfor alt oppstyret. Men de usanne ryktene sårer, forteller Puff Daddy, og setter et midlertidig punktum for alle spekulasjonene om at det er slutt med den populære popstjernen Lopez.

Men blir det bryllup i nærmeste framtid?

- Eh...neste spørsmål, takk! Ok, la meg si det slik, det skjer når det skal skje. Jeg må modnes mer før jeg når det nivået, jeg har rotet opp en del ting i livet mitt og vil ikke gå gjennom noe sånt igjen. Neste spørsmål, takk, ler Puff Daddy sjenert, og gjør det vanskelig å betrakte ham som en voldelig, tvilsom og bråkete gangster.

Nektet adgang

Pressekonferansen holdes på The Dorchester og ikke hotellet over gata, The Metropolitan, som er hovedsete for alle popstjerner på visitt i London.

Årsaken er, ifølge rykter, at Puff Daddy er nektet adgang etter at han holdt en fest hvor over tre hundre meget støyende mennesker dukket opp.

Uskyldig

Og ikke nok med det, skal vi tro anklagene om ulovlig våpenbesittelse og bestikkelse, kan Puff Daddy risikere opptil 15 år bak lås og slå.

Til tross for de alvorlige beskyldningene virker ræppstjernen uanfektet.

- Hvorfor skulle jeg ikke være avslappet? Jeg er uskyldig, og vil prøve å leve livet mitt så positivt som mulig og fokusere på det gode som skjer. Jeg kan ikke la meg selv bli involvert i et rettsdrama, jeg vil legge det bak meg, sier Puff Daddy.

Jobber knallhardt

Han er oppgitt over hvordan folk kaster seg over ham når noe negativt skjer.

- Når man når et visst nivå, der man har vunnet et par kamper, begynner de som har støttet deg å håpe på at du mislykkes. Det blir opp til deg selv å kontrollere framtida. Mange tror at jo mer suksess man har, jo enklere blir det. Men man må faktisk arbeide desto hardere for å bevare en viss kredibilitet. Jeg må forholde meg til dette hver eneste dag. Jeg er en hardt arbeidende fyr, jeg jobber minst 20 timer hver dag og kjemper kontinuerlig for å bevare fundamentet mitt og for å sørge for at platene mine når ut til gata og ungene og at det påvirker dem. Men selvsagt kommer jeg til å feile på veien, innrømmer Puff Daddy.

Motekonge

Hans musikalske suksess har født en hel rekke sideprosjekter.

I tillegg til film og fjernsynsproduksjon, restauranter og et eget rådgivningsbyrå som har spesialisert seg på ungdomskultur, har Puff Daddy en egen kleskolleksjon. Sean John skal lanseres i England i april.

- Personlig er jeg en kameleon i klesveien, men det siste tiåret har menns mote vært altfor trygg. Ikke siden 70-tallet har menn kledd seg virkelig stilig, eller glamorøst. Jeg liker å blande stiler, som skarpe dresser og hipphopp-klær. Jeg vil at mote skal være spennende og utfordrende, forteller Puff, som selv er kledd i det hippeste av det hippe: utvasket dongeri.

Venter på filmrollen

I likhet med sine ræppkolleger, som Ice Cube og avdøde Tupac Shakur, og ikke minst sin forlovede, er Puff klar for en aldri så liten filmkarriere.

Men hittil har han ikke fått den ideelle rollen.

- Jeg har fått minst 30 tilbud, men alle rollene har vært stereotypiske - enten som DJ, narkohandler eller plateselskapssjef. Jeg vil vente til den rette rollen dukker opp. Fram til da har jeg en liten rolle i komedien «Maid», som skal innspilles snart. I tillegg er jeg involvert i produksjonen av en film basert på George Pelacanos roman «King Suckerman», forteller Puff Daddy.

VENNLIG: Urokråka Puff Daddy viste seg fra sin mest vennlige side da han møtte pressen i London i går.