Pugg denne oppsummeringa og bli en suksess i kulturlivet

Dagbladet har anmeldt kulturåret 2010.

IRONISK: Helle Vaagland tar en Demi. Foto: Privat.
IRONISK: Helle Vaagland tar en Demi. Foto: Privat. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Var det Karl Ove Knausgårds år? Harald Eias år? Didrik Solli-Tangens år? Den nye kulturelitens år? Anniken Huitfeldts år? Trekantsex i Bibelens år? Pugg Dagbladets oppsummering av kulturåret 2010 og bli en suksess i kulturlivet, du også. Lykke til & god bedring.

JANUAR: Røff åpning fra NRK som utvidet Dagsrevyen med 15 minutter samt målselvdialekt, og dertil røsket barne-tv-programmet «Drømmehagen» ut av småbarnsforeldrenes kvalitetstid med hverandre. Særlig det siste forringet livskvaliteten så dramatisk at Frp's familiekrisepolitiske talsmann, Ib Thomsen, fant det nødvendig å bringe overgrepet inn for Stortinget.

Øvrige januarskakelser: Dagsrevysjef Jon Gelius ba om lov til å rømme landet for å bli USA-korrespondent for NRK. (Fordi han kjente til broder Einars forfatterambisjoner?) Jan Kjærstad slaktet de servile litteraturkritikernes pinlige hyllest av Karl Ove Knausgårds «Min kamp»-bøker, Jonas Gahr Støre tjuvstartet neste valgkamp ved å la pinupbilder av seg selv bare iført motorsag tilflyte mediene, medieføljetongen «Anna Anka taler i tunger» gikk inn i sin andre sesong og hva var det en Mr. Jobs lanserte i San Francisco?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer