Pulp & Dead & Ymse

Pulp lager en timelang film i forbindelse med sitt nye album, Public Enemy lader batteriene, restene av Grateful Dead har fått seg navn mens Ian Brown har vært ute og flydd.

En hel haug britiske og amerikanske filmfolk er ifølge NME i gang med å skape filmen som skal akkompagnere utgivelsen av Pulps nye album «This Is Hardcore». Filmen vil inkludere arbeid rundt fem låter, inkludert tittelkuttet som også er første singel.

Albumet kommer 30. mars.

Ian Brown

skal ha blitt arrestert etter flybråk og det skjedde før brødrene Gallagher satte et Hong Kong-fly på hodet. 13. februar returnerte ex-Stone Roses-vokalisten og hans nye band til England etter en promotur til Paris. Det ble for mye dop, og Brown må stille i retten i Manchester 13. Mars.

The Other Ones

er navnet på restene av Grateful Dead. Som meldt i går, skal de headline Furthur Festival, en turné som tar av i juni. Den vil pågå i seks uker, og sveipe innom 25 amerikanske byer. De tre Dead'erne er Phil Lesh, Mickey Hart og Bob Weir.

Public Enemy

slipper nytt album 28. april. Chuck D lover nye takter, men Flava Flav og DJ Terminator X er igjen med på laget og de er tilbake i favnen hos sine originale produsenter: Bomb Squad.

(PULS)